Том Круз и Кейти Холмс се развеждат

Звездната приказка приключва след 6 години съвместен живот

Том Круз и Кейти Холмс се развеждат

Том Круз и Кейти Холмс се радваха на един от най-стабилните холивудски бракове. Двамата не се поддаваха на медийни спекулации, подкрепяха се и не пропускаха да споменат в интервютата си колко са щастливи заедно.

За един миг обаче всичко се срина.

След 6 години брак Кейти Холмс е подала документи за развод, научаваме от People. При това само дни, след като Том Круз заяви пред списанието, че най-хубавите му моменти са тези, които прекарва заедно със съпругата си.

Като причина за развода, Кейти е посочила стандартните "непреодолими различия", също така е допълнила, че иска "подходяща издръжка" за дъщеря им Сури.

Това е първи брак за Холмс и трети за Круз.

Актьорът има зад гърба си два провалени опита за семейство с Никол Кидман, от която има две деца, както и с Мими Роджърс.

За жалост, още една звездна приказка е на път да приключи.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 02.07.2012|11:11
Кейти бе буквално в сянката на Том Круз през тези години - майката на Сури явно се оказа не особено привлекателна роля за Холмс.
5
Не е посочен 02.07.2012|10:00
С Джошуа Джексън бяха много сладка двойка. Как ми липсва този филм. Трябва да взема пак да го гледам.
4
Не е посочен 02.07.2012|09:59
Ще се радвам ако Кейти Холмс реши да лекува мъката по развода с усилна работа и участия в много филми. че и без това се изгуби от филмовото пространство.
3
Не е посочен 02.07.2012|09:58
Подкрепям. Определено ако си намери някой като тях (или тяхната възраст) ще имат много повече общо отколкото с Том Круз.
2
Не е посочен 02.07.2012|09:57
Том Круз все за красиви жени се жени, но така и не успява да ги задържи дълго при себе си. Дали причината не е в него самия.
1
Не е посочен 02.07.2012|09:55
Том Круз не е подходящ за Кейти. На нея ѝ отива някой като партньорите ѝ от сериала "Кръгът на Доусън" - Джошуа Джексън или Джеймс ван дер Бийк.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay