„Раненият рицар” от Л. Дж. Шен – любовта е красив начин да гориш

Нов роман от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен поставя един срещу друг двама герои, които трябва да преодолеят болката, за да намерят заедно път към щастието.

„Раненият рицар” от Л. Дж. Шен – любовта е красив начин да гориш

"Раненият рицар”– втора част от трилогията на бестселъровата авторка Л. Дж. Шен ("Крадецът на целувки”, "В случай на чудо”), която започна с "Красиво безразсъдство” – връща читателите по в младежките години, където ангелските лица невинаги са признак за невинност, но героите са готови на всяка саможертва в името на любовта.

Тя е Луна Рексрот. Красива, но потайна. Срамежливото момиче в дъното на класната стая, което не е обелило дума от 16 години. Не че не може да говори. Тя просто не иска след тежка травма в детството. Но има един човек, към когото езикът на знаците е недостатъчен – момчето от отсрещната страна на улицата, най-добрият ѝ приятел, нейният защитник, единственият, който някога е имал значение.

„Раненият рицар” от Л. Дж. Шен – любовта е красив начин да гориш

Но той никога не би мислил за нея по този начин. Популярният любимец на гимназията във връзка с нямата особнячка? Това е само фантазия.

Неговото име е Найт Коул. Футболната звезда на училището. Красавецът, който завърта главите на всички момичета в "Ол Сейнтс” само като ги погледне. Който може да има всяка и често го прави. Само че Найт крие малка мръсна тайна. Никое момиче никога не е могло да го докосне – никое освен приятелката му от детинство Луна.

Но той е най-добрият ѝ приятел и тя със сигурност не би го погледнала с други очи. Може ли разхайтен купонджия като него да заслужи нещо толкова крехко и ценно като Луна Рексрот?

Двама герои, които се нараняват от години, ще трябва да се изправят срещу света – и срещу самите себе си – за да могат в яростта на болката да открият път към сърцето на другия.

"Раненият рицар” (ИК "Сиела") е вторият роман от трилогията "Ол Сейнтс” на бестселъровата авторка Л. Дж. Шен, която започна с "Красиво безразсъдство”. Всеки роман в трилогията разказва самостоятелна история. Книга след книга Шен завладява сърцата на феновете си с герои, в които читателите се влюбват дълго преди те да се влюбят помежду си. Очаква се скоро да излезе и самостоятелен роман от нея – "Спароу”.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay