Литературни ли са вашите любовни упражнения?

Да се поупражняваме любовно

Сборникът с домашните работи на класа от 32-ма смислени хора "Любовни упражнения", който Ваня Щерева състави и на 7 февруари промотира, ще има свое продължение. Всеки получава шанса да се включи в него като участва в конкурса на издателство "Мавзолея" и Webcafe

 

Ако сте писали със страст в личен дневник или под друга форма, но задължително на любовна тематика и смятате, че написаното си струва да бъде прочетено - изпратете го. Предпочитанията са към къси разкази, а ако имат неочакван финал, още по-добре. Разбира се, поезията - ако е добра, също има голям шанс, поясняват организаторите.

 

Първите десет в класацията ще бъдат наградени с книги, а най-добрият текст ще влезе в новата селекция за "Любовни упражнения 2". Всички участници в конкурса ще получат и карта за отстъпки в над 1500 обекта в София "Картбланш".

 

Журито, което ще определи победителите, включва двама редактори от Webcafe, съставителят на "Любовни упражнения" - Ваня Щерева, писателят Калин Терзийски и редакторът на сборника - Пепа Георгиева. Крайният срок за изпращане на текстовете е 28 февруари, а резултатите ще бъдат обявени на 7 март.

Адрес за изпращане на текстовете: webcafebg@gmail.com

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay