Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа

Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа

Симеон Колев е познат от ефира на "БГ Радио", но през годините освен слушатели успешно трупа и читатели. Броени дни след излизането на третата му книга, представяме неговия "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа", част 2.

Във втората част Симеон събира нова доза текстове за нещата от живота и за ситуации, които се случват на всеки от нас. Всъщност точно в това е притегателната сила на сборника – текстовете са посветени на човешките взаимоотношения, разкривайки едновременно комичността и трагизма в тях, като често четящият се асоциира с написаното. Въздишайки с облекчение, че не е единственият, преживял налудничави ситуации, достойни да бъдат описани върху белия лист.

Връзки, любов, секс, раздели, какво да очакваме от себе си и от този до нас, какво ни разочарова, какво ни очарова, какво ни спъва да бъдем себе си. Като човек, който не обича тъгата в нито една нейна форма, в текстовете на Симеон Колев, дори и в най-драматичните и сълзливи, има повече хумор, отколкото драма. Този път в книгата е представена и женската гледна точка, благодарение на любезното съдействие на Богдана Трифонова и Милена Ташкова.

Втората част на наръчника е нещо, като "И просто ей така" за "Сексът и градът". Логично и желано продължение с още истории за любов, секс и отношенията между нас. – споделя Симеон Колев и добавя: Някои от историите са по-зрели, някои не са. Няма нищо абстрактно, а общият корен е чувството за хумор и лекотата, с които са написани тези текстове. Ведри, актуални и реални. Това са текстовете в наръчника.

Вижте още за "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа", част 2 • В книжарниците от 19 август • Цена: 14,90 лв.

Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа

От името на издателство ЕГМОНТ и Симеон Колев имаме удоволствието да ви поканим на предстоящата премиера на "Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа, част 2". Представянето ще се състои в "Топлоцентрала", на 4 октомври (сряда), от 19:00 ч.

Ще се радваме да бъдете сред нашите гости!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay