Цветелина с премиера на две поетични книги!

Цветелина с премиера на две поетични книги!

В навечерието на Празника на жените - 8 март певицата Цветелина ще направи авторска премиера на книгите "Сферата на Любовта" и "Тя" в гр.София.

Събитието се организира по покана на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) и е с тяхното изключително съдействие.

Председателят на СТСБ Екатерина Йорданова смята, че посланията в книгите на Цветелина отговарят на идеологията за ненасилие и стремежът към един по-красив и по-хармоничен свят. Двете заедно искат да си подадат ръка и да насочат вниманието на присъстващите върху любовта, красотата и възвишените чувства като неутрализатор на агресията в света на жените. Те вярват в изграждането на света на Любовта, стъпка по стъпка, като всеки един от нас започва да го гради в себе си. Именно натам ни водят и двете книги - с преливащи импулси една в друга и като взаимодействащо единение на мъжкото и женското начало. На сродните души.

"Сферата на Любовта" е психология на любовта в стихотворна форма. Тя дава ключ към сърцето на всеки един читател.

Цветелина с премиера на две поетични книги!

Книгата "Тя" е дълбок вопъл на женската душа, която разкрива пласт по пласт осъзнаването на женската същност по един нежен и деликатен начин, оживяващ пред нас чрез стихове.

Цветелина с премиера на две поетични книги!

Според редактора на книгите, Розалия Александрова – поетеса и организатор на Международния фестивал на поезията "Духовност без граници", това е ангелска поезия, която говори на езика на хората. Език разбираем, близък, трансформиращ, изпълнен с енергията на новото време, който черпи вдъхновение от изконните ценности.

Двете книги са истински бижута в ръцете на читателите и като естетически вид. Дизайнът и картините са дело на сестрата на авторката, Валя Иванова, която е художник и в момента живее в Америка. По време на сътворяването на книгите, двете са били в денонощна връзка за постигане на творческото вълшебство.

Интересен е начинът на писане на стиховете. Те са послания, които се изливат наведнъж в душата Цветелина. Как точно се е случило, авторката ще разкаже на самата премиера. Тя ще бъде среща на духа и любовта. На мъжкото и женското, съчетани в перфектна творческа хармония. Картини, музика, стихове. В присъствието на хора, стремящи се да виждат света от светлата му страна.

Подарете си среща с Вашето сърце! 

Събитието ще се състои на 06.03.2020 г. в Софийска градска художествена галерия на ул. "Ген. Гурко" 1 от 18:30 часа. Вход свободен!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay