Кога ще излезе сезон 3 на Еуфория?

Феновете на "Еуфория" очакват с нетърпение да се появи трети сезон. Те могат да започнат да празнуват, защото днес ще ви разкажем всичко, което знаем до момента:

Втори сезон приключи през февруари 2022 г. и очакването на новия сезн се оказа истинско мъчение за почитателите на сериала. За съжаление, ще ви е необходимо още малко търпение. На 2 ноември изпълнителният директор на HBO Кейси Блойс разкри, че сезон три наистина ще се появи през 2025 г., заедно с други нови сезони на хитови сериали като "The Last of Us" и "The White Lotus". Популярната тийнейджърска драма беше подновена за сезон три на 4 февруари 2022 г.

Финалът на сезона остави феновете с толкова много въпроси за това какво крие бъдещето за нашите любими тийнейджъри от East Highland: ще остане ли Ру чиста след първата си година в гимназията? Приключи ли връзката ѝ с Джулс? Наистина ли е готов любовният триъгълник Мади-Нейт-Каси ? Какво ще се случи с Фес на Ангъс Клауд след смъртта на актьора и как екипът ще се справи с емоционалните последствия от смъртта на малкия му брат Аштри?

След финала на сезон 2, звезди от шоуто разкриха какво се надяват да се случи с героите им в сезон 3, от Зендая до Клои Чери и Мод Апатоу. Продължавайте да четете, за да научите всичко, което знаем за третия сезон на "Еуфория" досега, от потенциални подробности за сюжета до актьорски състав.

Сюжет

Въпреки че повечето подробности за сюжета на третия сезон все още са в тайна, актьорите, които изобразяват тези сложни герои, са изразили совята представа как искат да се развият персонажите.

В интервю от 13 август 2022 г. за The Hollywood Reporter Зендая разкри, че е най-развълнувана да изследва живота на героите извън гимназията. "Искам да видя как изглежда Ру с нейната трезвеност, колко хаотично може да изглежда това", казва тя. Определено ще бъде интересно да видим пътуването ѝ към трезвеността и как Джулс може (или не може) да се впише в него след това, което се случи през сезон 2.

"Но също и с всички герои, в смисъл, че се опитват да разберат какво да правят с живота си, когато гимназията свърши и какви хора искат да бъдат. Това, което беше специално в този сезон, беше че трябва да се потопим в [другите герои] в много по-дълбок смисъл. Мисля, че можем да направим това отново с третия сезон. Има толкова много талант, искате да сте сигурни, че всеки има шанса да го има", продължава Зендая.

През септември 2023 г. създателят на "Еуфория" Сам Левинсън сподели пред Elle някои пиканти детайли за сюжета на трети сезон, намеквайки, че го вижда като "филм ноар". Той също така казва, че чрез персонажа на Зендая планира да "проучи какво означава да си индивид с принципи в един корумпиран свят.

Апатоу, която играе Лекси, разкри пред Entertainment Weekly през февруари 2022 г. за надеждите си за бавно разгарящата се романтика между Фес, изигран от Клауд и Лекси (известна още като Фекси). Когато я попитаха какво очаква от трети сезон, тя каза, че би искала да проучи повече връзката си с Фес.

"Обичам да работя с Ангъс." Въпреки това, в светлината на смъртта на актьора и факта, че снимките все още не са започнали, може да научим за Фес едва през трети сезон.

Чери, която играе Фей, се надява да се завърне в сезон три и изразява желание нейният герой да се доближи до Ру в следващите сезони. 

"Мисля, че Фей има история за пристрастяване, която да разкаже като Ру; въпреки че е различна", каза тя пред Variety през февруари 2022 г. "Мисля, че те биха могли да научат нещо една от друга. Също така смятам, че Ру е подхожда с разбиране и това е всичко, от което Фей има нужда. Мисля, че ако се сближат, ще се разбират, защото имат тези споделени преживявания и въпреки това и двете са готини момичета."

Що се отнася до Нейт, Мади и Каси, възможно е да се предположи, че те ще продължат да се борят с последиците от своя любовен триъгълник. Междувременно шоуто ще трябва да намери начин да се справи с последиците от престрелката в къщата на Фес, както и с емоционалната травма от загубата на Аш.

Актьорски състав

Вече стана ясно, че Зендая (Ру) ще се завърне за третия сезон на "Еуфория". Освен това, Суини, Доминик Файк (Елиът) и Ерик Дейн (Кал) потвърдиха, че също ще участват

С изключение на изненадите, останалите членове на главния актьорски състав на "Euphoria" вероятно също ще се завърнат за сезон 3, включително Апатоу (Лекси) , Хънтър Шафър (Джулс), Ника Кинг (майката на Рю, Лесли), Алекса Деми (Мади), Джейкъб Елорди (Нейт), Сторм Рийд (Джиа) и Колман Доминго (Али).

Джейвън Уолтън вероятно няма да се върне след смъртта на Ashtray по време на престрелката (с изключение на изненадващ обрат, който вижда живота му спасен, разбира се). И за съжаление, Барби Ферейра (Кат) потвърди, че няма да се появи в трети сезон. Клауд също е много малко вероятно да се появи в новия сезон, освен ако не се използват стари кадри.

Официалната премиера на сезон 3 ще се случи през през 2025 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay