Птици и прасета

Отстреляйте прасетата и отидете в Рио

Птици и прасета

Ядосаното пиле се засилва с помощта на ластик, прашката го изстрелва и БУМ! Право в главата на зеленото прасе с каска.

 

В общи линии това е идеята на мега зарибяващата игра Angry Birds. А ако нямате iPhone, на който да минавате ниво след ниво, може да се пробвате на днешния турнир. Организирано от Nokia, събитието ще даде шанс на всички птичи фенове да премерят сили в първия по рода си Angry Birds шампионат. Победителят пък ще посети карнавала в Рио де Жанейро. Доста добра мотивация за участие, бихме казали ние.

 

Виртуалната стрелба започва днес, 20 юли на пилоните до НДК. От 16 до 22 часа пилета-камикадзета ще хвърчат в центъра на София. След това ще продължат своя унищожителен път в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Слънчев бряг, Варна, Русе и Велико Търново. Единственото задължително условие за участниците е да са се регистрирали предварително на уебсайта на турнира. Те няма да бъдат разделяни по пол или възраст, а само истинските геймъри ще имат честта да участват на финала.

 

Всеки "стрелец" ще трябва да изиграе на мобилен телефон второ, шесто и девето ниво от играта за 5 минути, като при допусната грешка и оставащо време може да повтори своя опит. Осемте победителя от регионалните турнири ще премерят сили във финално състезание – София, 31-ви август. А най-добрият ще пътува до Рио със свой приятел през февруари 2012 г. Повече информация за турнира може да получите на http://angrybirds.nokia.bg/ .

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay