Козметични продукти, които не са ефективни

Въпреки че мислим, че са

Козметични продукти, които не са ефективни

Понякога рекламите играят лоша шега. В преследване на красотата, купуваме всякакви кремове, маски, серуми и какво ли още не, защото ни обещават положителни резултати. Вижте кои козметични продукти наистина нямат ефект.

Спрейове за защита на крайщата на косата

Каквито и продукти да използваме против цъфтене на косата, те създават фалшив ефект. Видимо косата изглежда по-добре, но всъщност краищата са накъсани и цъфнали. Единственото решение на цъфналите краища е подстрижката.

Крем за ръце, крем за крака, лосион за тяло

Живеем с мисълта, че различните части от тялото ни се нуждаят от различни кремове. Това е абсолютна заблуда. Всъщност всички кремове действат по един и същ начин- овлажняват кожата. Така че можем да използваме един и същи крем за цялото тяло.

Шампоан против пърхот

Един обикновен шампоан не може да се справи с пърхота. Той само изсушава кожата на главата още повече. Нуждаете се от медицински шампоан, който се купува от аптеката.

Балсам за устни

Всички мислим, че единственият начин да имаме меки устни е да използваме балсам. Факт е, че някои балсами помагат, но има и такива, които съдърждат алкохол и изсушават устните.

Крем за бръснене

Преди да се появят геловете за бръснене, душ гелът вършеше същата работа. Душ гелът съдържа достатъчно глицерол, който да омекоти косъмчетата.

Кремовете против целулит

Много хора още вярват, че има магически кремове, които премахват целулита. Истината е, че има само 2 неща, които могат да се борят с целулита- здравословното хранене и спорта.

Маски за лице

Не можем да кажем, че са абсолютно безполезни. Те наистина могат да направят кожата ви да изглежда по-добре, но ефектът отминава бързо. Ако искате да имате красива кожа, просто я овлажнявайте често.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay