Най-честите грешки, които допускаме относно дезодоранта ни против изпотяване

Да ги спрем, за да решим проблема с изпотяването

Най-честите грешки, които допускаме относно дезодоранта ни против изпотяване

Както през топлите месеци, така и през по-студените, употребата на дезодорант против изпотяване, е задължителна. Все пак кожата произвежда пот и трябва да се предпазим от досадната миризма. Има някои грешки, които допускаме. Ето кои са и защо да ги спрем!

Избирането на дезодоранта - Да започнем от самото начало. Купуването на дезодорант не трябва да става като гледаме дали ни харесва не само цвета на опаковката и мириса му. Много по-важно е да се съобразите с нуждите на кожата си. Ако се потите повече, то трябва да се поинтересувате за продуктите, които ще спрат това и са наистина ефективни, защото има такива, които няма да Ви свършат почти никаква работа. Запомнете, че информираният избор е правилният избор. Доверете се на стиковете с нежна защита на основата на алое вера. Те хидратират и подхранват кожата, като премахват лошите миризми.

Не го слагаме в правилния момент - А не всеки е такъв! Най-подходящо е да сложите дезодоранта или стика против изпотяване вечерта преди лягане. Така той ще е най-ефективен. Обърнете внимание и на това, че трябва да го нанасяте на суха кожа. 

Слагаме прекалено много или прекалено малко дезодорант - И при двата случая не постигаме желания ефект. Опитайте се да сложите нормално количество, без да прекалявате.

Използваме един и същи дезодорант с години - Учените са установили, че ако в продължение на години не сменяме вида дезодорант, то в един  момент кожата ни свиква към него и той спира да й влияе. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay