Полски колаген от Inventia за кожа без бръчки

Запазете красотата на кожата си с тези иновативни продукти!

Полски колаген от Inventia за кожа без бръчки

Малко известен факт е, че рибеният колаген е бил открит в Полша. През последните две десетилетия, най-ефективните колагенови продукти против бръчки и остаряване се произвеждат само от полски компании. 

Някои козметични компании предлагат "чудодейни кремове", произведени на основата на морски колаген. Ние, от Inventia, използваме колаген, добит от сладководна риба. Нашите продукти съдържат и Matrixyl (TM) 3000 – най-качествената и скъпа съставка в бранша. Това прави колагеновите продукти от нашата козметична линия силно ефективни. След първата им употреба няма да искате да ги замените с други!

Днес имате възможността да се сдобиете с висококачествени продукти за грижа за кожата. Заложете на нашите полезни за кожата продукти, вместо да се подлагате на болезнени пластични операции. Продуктите ни съдържат 3% Matrixyl (TM) 3000 и няколко пъти повече чист колаген, които са сред най-скъпите съставки на международния пазар.

Основният белтък в съединителната тъкан на хората е колагенът. Неговата концентрация варира от 23% в черепните кости, 50% в хрущялите, 64% в роговицата на окото до 74% в кожата. Здрав и неразтеглив, с голяма издръжливост на опън, той е основен компонент на хрущялите, сухожилията и ставните връзки, костите и зъбите. Заедно с мекия кератин осигурява здравина и еластичност на кожата. Колагенът укрепва кръвоносните съдове и има важна роля в развитието на тъканите. Живите организми не могат да съществуват без него.

Колагенът постоянно се възпроизвежда. След 25-годишна възраст, обаче, този процес се забавя и постепенно отслабва. Липсата или много забавеният синтез на колагена предизвиква стареене на меките тъкани и костите (остеопороза).

Нарастващият дефицит на колагена причинява изсъхване и сбръчкване на кожата, намаляване на нейната еластичност. Още преди половин век учените знаели, че създаването на чист, несинтетичен колаген ще бъде революция в медицината. Знаело се е, че ако човек получи отвън натурален колаген, който по начало не достига в организма му, той ще получи еликсир на младостта.

КАКВО E КОЛАГЕНЪТ
30% от човешките белтъци се състоят от колаген. Благодарение на него, кожата е еластична, гъвкава и овлажнена, а нейните клетки постоянното се обновяват. С напредването на възрастта, количеството на колаген намалява и това е основна причина за появата на бръчките. Опитите за прилагане на колагена в козметиката и имплантологията (отначало синтетичен, а по-късно животински) не завършват с голям успех.

Причината е, че не се е получил активно биологичен колаген, при който строежът на аминокиселините да бъде същият като при човека. Такъв тип колаген е открит в Полша, където учените от Гданския университет правят събитието на десетилетието.

До скоро практическото приложение на това откритие беше възпрепятствано от невъзможност да се задържи екстрактът извън хладилни условия. Уникалната формула на натуралния колаген 5-26 е изработена от лаборантите на Inventia Polish Technologies, създали първия в света козметичен препарат, на основата на полския рибен колаген. Той оказва положително въздействие върху възстановяването на ципата и същевременно запазва ценната сила – т.нар. "тройна спирала".

СИЛАТА НА ПОЛСКИЯ КОЛАГЕН
Произведен е от екстракт от кожата на най-чистата риба, уловена в природни водоеми и е филтриран с фиброини от копринена пеперуда. Колагенът не съдържа изкуствени оцветители и ароматизатори и е съставка на някои кремове, наскоро излезли на световния пазар. За сравнение, козметичните препарати на големите международни компании съдържат 5-9% колаген и струват от 4 до 6 пъти по–скъпо за същото количество.

Чистият колагенов препарат под формата на трансдермален гел има 45% съдържание на колаген и е получил положителни оценки от медицински специалисти заради благотворната си способност да подпомага нарастването на кожна тъкан в областта на бръчките.

Освен идеално козметично средство, колагенът има и лечебни свойства. Препаратът е подложен на няколкомесечни клинични тестове едновременно в няколко държави. Резултатите доказват, че той не причинява алергии, не дразни кожата, няма странични действия и не води до зависимост на кожата.

Единственият официален вносител и дистрибутор на продуктите на INVENTIА е "АЛОХА България" ЕООД, а всички оригинални продукти могат да бъдат закупени от читателките на Jenite.bg на тел. 0700 300 21 или от сайта aloha.bg с 20% отстъпка с код 1012. Всяка поръчка до Коледа е с безплатна доставка и подарък!

* Информацията е предоставена от партньор на Jenite.bg

16 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay