Кои са най-влиятелните интернет звезди

Кои са най-влиятелните интернет звезди

Принц Хари и съпругата му Меган влязоха в списъка на 25-те най-влиятелни интернет звезди на списание "Тайм".

В списъка попаднаха също актрисите Джамила Джамил и Джейда Пинкет Смит, певицата Ариана Гранде, рапърът Лил Нас Екс.

Принц Хари и Меган имат 9 милиона последователи в Инстаграм. Те редовно публикуват информация за благотворителната си дейност, а и снимки на бебето си Арчи. Списание "Тайм" изтъкна новаторския им подход към платформата и умението да насочват вниманието към различни теми последователно, като промените в климата или психичното здраве.

Кои са най-влиятелните интернет звезди

Певицата Ариана Гранде има повече от 223 милиона последователи в Инстаграм и Туитър. През февруари тя стана първият изпълнител след "Бийтълс", заел челните три места в класацията за сингли на "Билборд" Хот 100.

Кои са най-влиятелните интернет звезди

От музикантите в списъка на най-влиятелните звезди в интернет е също Карди Би след видеоклипа, в който критикува президента Доналд Тръмп, както и корейската група Би Ти Ес.

Самият Доналд Тръмп също е сред най-влиятелните звезди в интернет заедно с младата демократка от американската Камара на представителите Александра Окасио-Кортес.

Светът на Youtube е представен от танцьорката, певица и блогърка ДжоДжо Сиуа, влогърът Джеймс Чарлз, който рекламира козметика, ученичката Ема Чембърлейн, която внася поток на съзнанието в описанията на ежедневието си.

Сред най-влиятелните звезди в интернет са също "тийнейджърката бегълка" Рахаф Мохамед, стачкуващите ученици, актрисата Лиза Коши, Крис Годфри - човекът, който пусна снимката на яйце в Инстаграм и набра 53 милиона харесвания за седмица, журналистите Яшар Али и Карлос Маза.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay