Amplifier на рок сцената на Spirit of Burgas!

Рок бандата Amplifier ще излезе в нощта на 14 август в Бургас

Amplifier на рок сцената на Spirit of Burgas!

От Spirit of Burgas обявиха още една рок банда, която ще вземе участие в мащабния тридневен концерт този август. Amplifier ще бъдат ко-хедлайнер на Jack Daniel's рок сцената в последната фестивална вечер - 14 август, заедно с вече обявената Анеке Ван Хирсберхен и нейната група, които ще закрият вечерта.

 

Amplifier са едни от малкото, които са успели да запазят състава си същия и до днес, след цели 12 години. Това са Сел Баламир (китара), Нийл Махони (бас) и Мат Бробин (барабани). В своята дискография бандата има три дългосвирещи албума и серия от няколко мини издания. Последният им трети албум се появи тази година, създавайки много нови почитатели.

 

За Jack Daniel's рок сцената: тази година отново на нея ще излязат силни чуждестранни и български рок банди. Както вече е известно в нощта на 13 август ще видим джипси великаните от Сиатъл Kultur Shock, а информация за останалите участници все още тръпнем да узнаем.


Припомняме, че билетите на входа на фестивала са на цена от 60лв за един ден и 140лв за три. Можете да закупите в мрежата на Еventim.bg.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay