Miu Miu заменя малките модели

Задава ли се краят на една ера?

Джиневра ван Синус
Джиневра ван Синус

Те показаха, че са секси, дори и на 10. Но светът се оказа недостатъчно подготвен за това. Малките модели "взривиха" обществото с неустоимите си, но крайно неуместни фотосесии и всички се втурнаха да обясняват, че моралът, все още, не е отживелица.

Вероятно това е една от причините италианската модна марка Miu Miu да избере ново рекламно лице за кампаниите си. До момента това беше 14-годишната Хейли Стайнфелд, но компанията отнесе не една и две критики, именно заради нея.

Сега по-малката сестра на Prada ще бъде представяна от далеч по-възрастен модел. Става въпрос за 34-годишната американка Джиневра ван Синус. Новата кампания е заснета от фотографа Дейвид Симс, а сесията е далеч по-традиционна от обикновено.

Твърде възможно е Miu Miu да се опитват да покажат, че облеклата им са подходящи за дами от всички възрасти. Дали е така, ще стане ясно по-късно. Но, очевидно, ерата на малките модели върви към своя край.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 20.10.2011|16:23
Едно дете на 10 години не може да бъде секси и не е редно да бъде възприемано и лансирано по този начин! Тоновете грим, високите обувки, разголените дрехи буквално маскират и затриват чистота на тези иначе прекрасни създания. Да не говорим за болните родителски амбиции които позволяват това и подлагат децата си на зверски разкрасителни процедури от много малки. Трябва да има някаква разумна граница за това, която да е поне 16 години.
1
Не е посочен 19.10.2011|14:57
За малките момиченца има време да се изявяват. Не мисля, че още от 10-годишна възраст трябва да бъдат качвани по кориците и да ги виждаме нагримирани като лелки. Едно дете трябва да има детство, а не да се разголва по списанията. Нека се порадват на безгрижните си дни, за работа и изяви има време!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay