ONYX в България за Spirit of Burgas!

ONYX - хедлайнери на първата Spirit of Burgas вечер

ONYX в България за Spirit of Burgas!

Организаторите на мащабното лятно приключение, наречено Spirit of Burgas съобщиха хедлайнерите в първата концертна нощ, а именно хип-хоп легендите ONYX.

 

Великаните пристигат за пръв път на българска земя, а излизането им на главната сцена в Бургас ще бъде точно преди пънк величията Suicidal Tendencies.

 

ONYX са известни в музикалния бранш още от 80-те. Първият им дебютен албум Bacdafucup продава близо 2млн. копия само за една година, което превръща групата в една от най-успешните хип-хоп таланти в света.

 

През 1994г. са удостоени с наградата Hip Hop Soul Train, която преди това печели Dr. Dre. Известни парчета на бандата са хитове като "Slam” и "Last Days”, който е включен в биографичния филм за Еминем "Осмата миля".

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 13.07.2011|10:20
Права си Пипилота, пише се хедлайнери!
2
Не е посочен 13.07.2011|10:10
Няма такава дума като хедналайнери. Не е лошо да го коригирате.
1
Не е посочен 13.07.2011|09:52
Всичко започва през 1990 година в легендарния квартал Куийнс, Ню Йорк, където тримата приятели Fredro Starr, Big DS и DJ Suave решават, че е време да направят собствена група и да издадат дебютен сингъл. Така оформени като истинска хип-хоп група с мръсни улични текстове и тежки бийтове, Onyx започват да пеят в кварталните клубове. Пътят към успеха не е лесен, но те са се справили удивително, а много скоро ще се срещнем на живо с тях. Дерзайте фенове!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay