Бекс с татус от любов

Дейвид посвети новата си татуировка на семейството си

Харесваме го този мъж и неговата привързаност към семейството му.

Последното нещо, което ни трогна е новата му татуировка "Love”', която запечата на лявата си ръка.

С този мил жест, Дейвид реши да засвидетелства по още един начин любовта си към Виктория и четирите им деца.

И макар Виктория да не одобрява манията на съпруга си по трайните рисунки, този път явно ѝ е харесала, тъй като побърза да качи снимка на ръката на футболиста в Туитър.

Умилението личи и в посланието, което Пош остави - " Харпър обича новата татуировка на татко". На снимката се вижда малката ръчичка на най-малката Бекъм как държи с малките си пръсти тази на татко си.

По-късно и Дейвид публикува снимка на страницата си във "Фейсбук", като коментира под нея: "Може би вече сте видели, че имам нова татуировка, надявам се да ви хареса."

Харесва ни, Бекс, даже много ни харесва.

Рисунките по тялото са една от големите страсти на 36-годишния Бекъм. Той има още 20 други татуировки, сред които и имената на децата му. 

 

 

30 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 13.10.2011|16:50
Много ме радват мъже с татусите, особено ако са с толкова мили послания! Бекъм и Кери Харт са личните ми фаворити в тази класация, много красиви мъже с готини татуировки и не по-малко готини съпруги. Доколкото си спомням Виктория беше забранила на Дейвид да татуира гърдите си, но от любов към татусите той и на тях посегна. Може ли да го вини човек?!
2
Не е посочен 13.10.2011|11:33
"И макар Виктория да не одобрява манията на съпруга си по трайните рисунки" А аз си мисля, че Виктория напълно споделя тази негова мания, защото и тя нашари тялото си с няколко татуировки през последните години. Иначе снимката на Бекс с малката ръчичка на дъщеричката им хванала неговата, е много трогателна.
1
Не е посочен 13.10.2011|11:09
Аз също много го харесвам, затова че толкова много обича семейството си и държи на него. Виктория и децата и са големи късметлии, благородно им завиждам. Малко са известните семейства, които имат такъв стабилен брак и въпреки всички клюки по техен адрес са все още заедно. Дано останат така завинаги, пожелавам им го!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay