Виртуален дует на Джанет Джексън и Майкъл

Джанет Джексън пее виртуално с Майкъл

Виртуален дует на Джанет Джексън и Майкъл

Непрекъснато около Краля на попа никнат новини. Както доста често се получава, славата застига или надминава по сила тази приживе. Наблюдава се и порочната практика от това печалбите да се максимизират.

 

През март се разбра, че "Queen" ще издаде съвместни записи на Майкъл Джексън и Фреди Меркюри, а сега Джанет Джексън ще прави виртуален дует с Майкъл.

 

Утре в Royal Albert Hall в Лондон гласът на най-великия певец на всички времена ще прозвучи от високоговорители, а Джанет ще изпее своите части от сингъла "Scream".

 

"Това е терапевтичен метод и ме кара да се усмихвам вътрешно. Имам предвид, енергията на песента е толкова свирепа, но ме кара да се усмихвам вътрешно, когато чувам неговия глас", признава Джанет пред британското радио Heart.

 

Проява на лош вкус, увеличаване на печалбите или изразяване на почит към светлата памет на Краля е решението на Джанет, оставяме на вас да прецените.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.06.2011|16:53
Можем да наречем Джанет Джаксън достойна сестра на Краля на попа. Проекта, който е замислила ми се струва много интересен, със сигурност ще бъде сполучлив.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay