Да покажеш среден пръст на 65. И да ти отива

Това го може само Лайза Минели, снимана от перверзника Тери Ричардсън

Отдавна не сме виждали Лайза Минели на корица, а много ни се искаше. Преди време прочетохме за подобна договорка между екипа на звездата и този на сп. Love, но се оказа, че тя не е спазена. По непонятни за читателите и феновете й причини - Минели не украси корицата на шести брой на сп. Love, но за сметка на това се раздаде тотално за сесията.

Заснета от Тери Ричардсън в типичния за него хард стил, но с една новост - не само по негов вкус, ами позирайки като него самия - с очила, каквито той обича да носи, физиономии и доста дръзки за актрисата пози. За тези, които обичат Лайза естесветна и в ролята на самата себе си - има и кадри, на които тя е с любимите си кожени палта, много пух, шапки, рози.

Сесията може да бъде видяна на повече от десет страници вътре в изданието, и да дори да има такива, които не я харесват - и те ще променят позицията си. Незабравимата съблазнителка от "Кабаре" е на 65, но това изобщо не й пречи да грее в целия си блясък, дори показвайки приети за неприлични жестове. А и няма как да е иначе - поела първата си глътка въздух в на самия Сънсет булевард в Холивуд, дъщеря на Джуди Гарланд, гениално добра актриса и певица с неподражаем глас. Родена, за да бъде звезда.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.10.2011|16:00
Въпреки корекциите на Photoshop фотосесията на Лайза Минели е впечатляваща! Професионализмът на фотографа също прозира в снимките. Това е истинската звезда за мен - неостаряваща, винаги провокираща, красива, с една сума - ВЕЧНА!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay