Жената с най-впечатляващ маникюр

Размерът има значение

Жената с най-впечатляващ маникюр

Крис Уолтън е една от многото артистични фигури в Лас Вегас. Всъщност, тя е певица, която обаче не печели славата си с музика. Нейният талант е отглеждането на нокти.

"Дукесата", както е прозвището ѝ, може да се похвали с маникюр, оцелял цели 18 години и достигнал дължина 6 метра. С постижението си тя влезе в книгата за рекордите на Гинес.

Певицата споделя, че ноктите не ѝ пречат да върши обичайните си задължения - тя безпроблемно шофира, пазарува и чисти дома си. По-трудно ѝ е да пише съобщения, но и това е осъществимо. Крис разказва, че никога не е целила да влезе в рекордите на Гинес. Просто изведнъж спряла да си реже ноктите, а начинът, по който започнали да изглеждат, ѝ харесал. И така, в продължение на 18 години.

Дукесата има пет деца и трима внуци. Определя се като много млада, много активна и хардрок баба. За снимките за Гинес тя беше лакирала сама ноктите си в златист цвят. Не казва обаче, колко лак ѝ е необходим за да успее да направи маникюра си.

Певицата няма дрехи с копчета, а само с ципове, не може и да използва джобовете си. Шеговито споделя, че не плува, но не ноктите ѝ са причината, а просто защото не желае да разваля прическата си.

"Те са като част от тялото ми", казва Крис. "Не зная какво ще правя без тях, живеех така толкова дълго и ще е трудно да се върна назад."

Уолтън разкрива, че тайната се крие в търпението и яденето на много сладко. Няма специална диета за здрави нокти, дори е вегетарианка.

Предстоящият ѝ сингъл "Phoenix", част от албума "Live And Let Live", ще излезе в края на този месец.

15 19
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay