Кейт Мидълтън се готви за бебе

Херцогинята на Кеймбридж нормализира теглото си и чете книги за бременни

Кейт Мидълтън се готви за бебе

Катрин Мидълтън видимо е започнала да наддава на килограми и да се грижи внимателно за здравето си, пишат британските медии.

Х
ерцогинята на Кеймбридж шокира обществеността с рязкото топене на килограми преди кралската сватба. Катрин вече се опитва да нормализира теглото си, за да подготви тялото си за износване на дете, коментират от Examiner. Принц Уилям пък е много щастлив, че съпругата му се връща към здравословния начин на живот и спорта. Близък до семейството споделя, че Катрин започнала да чете книги за бременни и полезна литература на тази тема.

Междувременно приликите между Катрин и покойната принцеса Даяна стават все повече. Съпругата на принц Уилям активно се включва в различни благотворителни инициативи и подкрепя изкуството.

44 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 14.10.2011|14:07
Приликите на Кейт с Даяна съвсем не са случайни. Бих казала, че от кралския двор умишлено фокусират общественото внимание над тях. Все пак цял свят стана свидетел колко тежко британците приеха смъртат на своята Лейди Ди. Сега големите надежди са за Кейт.
1
Не е посочен 14.10.2011|11:31
Това си е напълно в реда на нещата. Сгодиха се, сключиха брак и сега е време за наследници. Пожелавам им скоро да си имат едно здраво и сладко бебче, което да осмисли живота им! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay