Кейт и Уилям очакват своето първо дете

Според британските медии дукесата е бременна

Кейт и Уилям очакват своето първо дете

Датата 29 април 2011 година бе емблематична за цяла Англия. Тогава Принц Уилям и любимата му Кейт Мидълтън се врекоха в любов и вярност пред цял свят, и някак естествено в месеците след сватбата медиите започнаха да залагат кога дукесата на Кеймбридж ще дари с дете своя съпруг.

Днес, няколко месеца по-късно, британските медии гръмнаха, че младото семейство очаква своето малко отроче. Според списание InTouch, което цитира добре информиран източник от британския кралски двор, Кейт е бременна в шестата седмица.

Склонни сме да повярваме, макар информацията да не е официално потвърдена от кралския двор. Все пак наскоро английските журналисти не пропуснаха да отбележат, че двойката е избрала за свой нов дом в Лондон Кенсингтънския дворец, където вече тече обзавеждането на детска стая.

Предположения за бременността на дукесата имаше преди няколко седмици, когато Мидълтън отказа да яде фъстъчено масло на визита в Копенхаген. Този неин отказ мигновено бе разтълкуван като знак, че Кейт чака бебе, защото бъдещите майки избягват употребата на този хранителен продукт.

Очакваме с нетърпение новината да бъде официално потвърдена от двойката, за да бъдат очакванията на англичаните оправдани, а любовната приказка в Кралството идеалистична.

52 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.01.2012|15:51
ами крайно време им е!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay