Ким Кардашиян се развежда

Почти 3 месеца брачен живот се оказаха достатъчни за звездата

В Холивуд срещите и разделите сякаш за ежедневие. Докато едни приключват дългогодишен брак, други чакат поредно бебе, а трети тепърва започват своята приказка.

Преди точно 72 дни, риалити звездата Ким Кардашиян сключи брак за втори път. Щатливецът беше баскетболистът Крис Хъмфрис, а сватбата беше едно от най-обсъжданите светски събития.

Явно не им е било писано да бъдат заедно, защото сега двамата се развеждат. Причината: "непреодолими различия". "Надявам се всички разбират, че това не беше лесно решение", каза пред E! Ким. "Надявах се, че този брак ще бъде завинаги, но понякога нещата не се случват по начина, по който сме ги планирали."

Дали бракът, продължил по-малко от 3 месеца, е бил истински, остава ни само да гадаем. Със сигурност обаче, неговият PR-ефект оказа положително въздействие върху кариерата на Кардашиян.

4 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 01.11.2011|15:48
Развеждат ли се ?! Какво епохално събитие! В тяхната връзка от далеч прозираше лицемерието в погледите. Любовта, която демонстрираха си беше само за пред фотообективите на репортерите.
2
Не е посочен 01.11.2011|15:07
Съмненията на злите езици се потвърдиха – бракът на Ким е бил хитър ход, за да вдигне собствения си рейтинг и този на своето риалити шоу. Явно инвестицията в пищно сватбено тържество, рокля на Вера Уанг и меден месец в Италия са си стрували, тъй като Кардашиян е успяла да заработи по 250хил. долара на ден за цялото това време! Горката!
1
Не е посочен 01.11.2011|13:00
PR и нищо друго, това беше за мен брака на Кардашиян. Сега съм убедена, че добре ще се постарае да изстиска баскетболиста, който толкова много обичаше, не заради парите му разбира се. Прекалено много е завладяна от славата и иска да бъде още по-известна, а това никак няма да бъде в неин плюс. Поне Крис се отърва от тази маниачка!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay