Кой грабна "Еми" тази година

За 63-та година се състоя церемонията по връчването на наградите "Еми"

В нощта на 17-ти срещу 18-ти септември се състоя 63-тата церемония по връчване на престижните телевизионни награди "Еми" за праймтайм телевизионни предавания.

Събитието се състоя в Лос Анджелис, а статуетките, които се връчват на победителите във всяка категория от Академията за телевизионни изкуства и науки на САЩ, са най-престижните отличия за телевизия отвъд Океана.

Предполагаме, че ви е интересно и кои са големите победители. "Еми" за най-добра комедия за втора поредна година получи сериалът "Съвременно семейство", а лентата "Луди мъже" грабна приза за най-добър драма филм.

Дим Парсънс от "Теория на Големия взрив” взе статуетка за най-добър комедиен актьор, а в същата категория, но за жени, наградата грабна Мелиса Маккарти за "Майк и Моли". Колежката ѝ Джулиана Маргулис бе отличена за най-добра актриса в драматичен сериал за ролята си в "Добрата съпруга", а при мъжете приза получи Кайл Чандлър, който играе в сериала "Светлините на стадиона".

Сред наградените бе и лентата, в която участва Кейт Унислет - минисериалът "Милгред Пиърс". Филмът получи две статуетки, благодарение на актрисата, която спечели призовете за най-добра актриса в мини сериал и за най-добър поддържащ актьор.

Вижте големите звезди в галерията, където сме подбрали много от тях, на които определено не им липсва моден усет.

12 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 04.02.2014|14:25
много яки тоалети са носели звездите на червения килим
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay