Короноваха Кейт Мидълтън

Този път като кралица на стила за 2011 година

Короноваха Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън сякаш никога не излиза от светлината на прожекторите. Всички следят начина, по който се облича, а действията ѝ и изобщо всичко, свързано с нея, не остава неанализирано.

Стилът на дукесата е едно от качествата ѝ, което никога не е било подлагано на критика. Затова няма нищо чудно във факта, че модни експерти от американския Harper's Bazaar я короноваха за кралица на стила за 2011 година, съобщава британското издание Daily Express.

Квалитетно жури е трябвало да посочи 20 дами, които са еталон за английски стил. Елегантността на Кейт е впечатлила експертите, а главната редакторка на списанието, Луси Йеоманс, казва: "Невероятната еволюция в стила на Катрин завладя всички ни".

Сред останалите наградени дами са певицата Флорънс Уелш, супермоделът Кейт Мос, дизайнерката Стела МакКартни,  актрисите Кийра Найтли, Андреа Райзбъро и Тилда Суинтън, както и Саманта Камерън, съпруга на премиера Дейвид Камерън.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.11.2011|11:51
С това Harper's Bazaar за пореден път доказаха, че са професионалисти. И за мен Кейт Мидълтън е много красива и стилна жена. Що се отнася до постоянното вниманието към нея, това е напълно очаквано и така ще бъде за напред. По едно време медиите се бяха засилили към сестра ѝ Пипа и я определяха за по-секси и прочие, не, за мен Кейт е номер едно!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay