Vogue отчаяно иска принцесата на корицата си

Анна Уинтър не се отказва и е на път да убеди Кейт Мидълтън да се снима за модната библия

Vogue отчаяно иска принцесата на корицата си

За милиони жени по света идеята да блеснат на корицата на Vogue е бленувана мечта. Топмодели, актриси, певици – за всички тях това е върховно признание и обикновено няма място за колебание. Пък и е трудно да кажеш "Не" на главния редактор на американското издание Анна Уинтър, която оглавява модната библия от 1988г.

Когато обаче се казваш Кейт Мидълтън и съвсем наскоро си станала съпруга на принц Уилям и дукеса на Кеймбридж, имаш привилегията да откажеш дори на Vogue.

Кралското семейство вече отказа поканата Кейт да се снима за британския Vogue за броя преди кралската сватба пред април.

Уинтър обаче има силно оръжие в лицето на известния фотограф Марио Тестино, който имаше честта да снима кралската сватба на Уилям и Кейт.

"Анна говори с Марио, който трябва да спечели Кейт за каузата", издаде източник до американския Vogue.

"Всяко списание се опитва да се докопа до Кейт Мидълтън. Но дори и с връзката с Марио Тестино не е сигурно, че това ще се случи. Дворецът трябва да го одобри, а оттам са изключително предпазливи", допълва източникът.

Тестино е известен и като любимец на Лейди Даяна, така че Анна Уинтър държи доста печеливш коз в ръцете си. Дали обаче усилията му ще се увенчаят с успех е спорно. Говори се, че 29-годишната Кейт за момента отхвърля предложението, а то трябва да бъде одобрено и от Двореца.

Самата Унитър пък в последно време се изказва доста ласкаво за модните предпочитания на дукесата. "Няма нищо безвкусно или вулгарно в нея. Тя се облича подходящо за възрастта си и никога не изглежда не на място”.


Остава да разберем дали Дворецът продължава да смята, че именно кoрица с лика на Кейт за Vogue би изглеждала доста "не на място".

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.09.2011|09:50
Какво пък толкова, това е Vouge, а не Playboy. Какво лошо има в това да се снима за известното списание, няма да изложи двореца? Вече почнаха да се превземат, явно интересът към тях им е дошъл в повече.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay