Край с постовете на Аштън в Twitter

Актьорът направи гаф и реши да се откаже от социалната мрежа

Край с постовете на Аштън в Twitter

Заместникът на Чарли Шийн в култовата комедия "Двама мъже и половина” - Аштън Кътчър, е решил да се откаже от социалната мрежа Twitter. Тъй като вече имал над 8 милиона последвали в интернет, актьорът ще остави профила си в ръцете на професионалисти, които да отговарят на феновете му.

За да се стигне до това решение обаче, естествено има и основателна причина. Преди време Аштън ядосал голяма част от почитателите си, заявявайки че е възмутен от уволнението на футболния треньор Джо Патерно. Дотук нищо лошо, но се оказало, че помощник-треньорът на Патерно е злоупотребил сексуално с осем играча, което превръща изказването на Аштън в доста неуместно. "Как е възможно да освободят Джо? Обидно е. Нямат никаква класа.”, написал актьорът.

Ден след това, когато под коментара му били оставени стотици гневни отговори, Кътчър публикувал нова информация на профила си. "Досега поствах всичко сам в личния си профил, но платформата стана прекалено голяма, за да се занимавам сам с това. Ще оставя писането на моите PR-и, за да бъдат качествени посланията. Извинявам се на всички, които съм обидил досега. Сгреших, но няма да се повтори.”

  

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.11.2011|16:32
След като други ще пишат от негово име, Аштън ме изгуби като последовател в Twitter.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay