Приказка за много любов и малко изневери

Деми Мур и Аштън Къчър се влюбиха, ожениха, а сега се развеждат

Всяка приказка свършва. Дори и холивудските, които притежават редица специални ефекти, все някога достигат до своето заключение, което, в повечето случаи, съвсем не е "и заживели щастливо до края на дните си".

Актрисата Деми Мур се влюбва в свой колега. И макар това да звучи нормално за Холивуд, изненадата е, че избраникът ѝ е с цели 15 години по-млад от нея. На всичкото отгоре се нарежда сред безспорните съвременни секссимволи. Неговото име е Аштън Къчър.

Романът между двамата започва през 2003 година. Две седмици след началото на връзката им, актрисата се нанася да живее при новия си възлюбен, при това взима със себе си и трите си дъщери. Две години по-късно звездната двойка сключва брак.

Първоначално никой не вярва, че двамата ще успеят да се задържат задълго заедно. Но бракът им се оказва един от най-успешните в Холивуд. Както казва самият Аштън, "8 години тук се равняват на 81 години".

По всичко изглежда, че третият опит за семейство е успешен за Деми. Тя има два брака зад гърба си: с рок-музиканта Фреди Мур, както и с "умиращия трудно" Брус Уилис, от когото има три дъщери.

Силната връзка между актрисата и значително по-младия ѝ избраник се появява като доказателство, че за любовта граници няма. Двамата демонстрират завидни отношения и по нищо не личи, че разликата помежду им е толкова голяма, при това в полза на госпожа Къчър. В различни медийни изяви двамата разкриват рецептите на успешния брак, сред които са малките жестове, изненадите и новите предизвикателства.

Миналата година обаче, се появява първото, поне публично, сътресение в отношенията им. Из пресата се заговори, че актьорът е изневерил на съпругата си с 21-годишна девойка. Информацията обаче, остана непотвърдена и потъна в забвение.

Година по-късно историята се повтаря, но този път последствията са твърде сериозни. 23-годишната блондинка Сара Лийн се сдоби със светкавична известност, защото оповести публично, че е правила секс с Аштън Къчър. Стана ясно, че мадамата иска 250 000 долара за да разкаже подробно какво се е случило в хотеската стая на актьора в Сан Диего, Калифорния.

Очевидно този път Деми не може да преглътне случилото се, защото няколко дни по-късно подава документи за развод. "Трудно ми е да взема това решение, но вече не мога да се доверя на съпруга си", гласи един от малкото коментари по случая на актрисата. Имуществото ѝ се оценява на 100 милиона долара и вече е започнала консултациите с адвокат, относно подялбата му.

След като видя, че този път няма да му се размине, новата звезда от "Двама мъже и половина", започна с опитите да спаси разрушения вече брак. Малко преди да се качи на сцената на концерта в Холивуд по повод 10-ата годишнина на фондацията "Бил Клинтън", той е помолил Деми да му даде втори шанс. Молбата му се овенчала с неуспех.

Друга романтична проява е решението му да покани актрисата на разходка в природата, при която довел с тях учител по Кабала, едно от най-древните мистични учения, което търси връзката между очевидно житейското и "предначертаното". Той трябвало да помогне на двамата да намерят път към помирението. Това също не повлияло на Мур да размисли и тя се обърнала към адвоката си с молба да ускори процедурата по развода. Според близък до актрисата източник, тя не може да прости, защото се чувства унижена от съпруга, когото е обичала безрезервно.

Както знаем, нищо на този свят не е сигурно. Когато някой прекрачи установената граница, всичко рухва за миг. Защото това е любовта - нещо безкрайно красиво, което дори една грешка може да промени до неузнаваемост. И да унищожи.

110 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 18.10.2011|14:22
Много хубави снимки са избрали в галерията. Деми изглежда страхотно! Жалко, наистина, но се случва. Животът е срещи раздели. Все пак 6 години никак не са малко, трябва да им се признае. Има толкова много двойки (не само звездни), които след втората година си казват "сбогом".
4
Не е посочен 18.10.2011|09:52
Аз пък много ги харесвах като двойка :)В Туитър връзката им изглеждаше като един вечен купон и щуротии :) А това е най-важното - че въпреки всичко, са се забавлявали на макс. Краят не е важен :)
3
Не е посочен 17.10.2011|16:40
За човек, който непрекъснато е в светлината на прожекторите като Аштън и подир него винаги има една върволица от папараци, е малко трудно да направи забежка, която да не бъде отразена. В същото време изкушенията в Холивуд действително са много и хората с по-слаби ангели рано или късно им се отдават. За сега със стабилен брак могат да се похвалят единствено звезди като Колин Фърт, Джони Деп и Венсан Касел.
2
Не е посочен 17.10.2011|16:11
Дали иска или не още деца не можем да кажем, защото не живеем с нея и не знаем какво иска, така че за мен подобни изказвания не са уместни. Каквото и да си говорим Аштън е млад и на неговата възраст да се обвърже толкова сериозно и то когато е заобиколен от толкова много фенки и красиви жени е много странно. Да не се поддаде на изкушението е много трудно, да не кажа невъзможно. Просто не знам какво е очаквала Деми? От самото начало беше ясно, че един ден това ще се случи.
1
Не е посочен 17.10.2011|15:16
Аз мисля, че не толква възрастта е основен проблем в брака им, колкото факта, че нямат деца. Има много успешни бракове, в които жената е по-голяма на години от мъжа. Възрастта не е пречка, когато партньорите споделят общи интереси, вкусове и допирни точки в начина на мислене. При Кътчър и Мур - ако той иска деца, тя със сигурност не споделя това желание. Тя е родила 3 деца, и както се вижда, много държи да бъде с перфектната фигура, за което не може да не полага сериозни усилия. Една бременност може да развали всичко. От самото начало не ги виждах заедно, но пък те изкараха цели 6 години, което никак не е зле, особено за техните среди.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay