Любовният живот на Блейк Лайвли

Интриги, но по холивудски

До скоро Блейк Лайвли се радваше на щастлива връзка с някогашния разбивач на милиони женски сърца Лео ди Каприо. Но, както добре знаем, много хубаво явно не е на хубаво и преди дни приказката между двамата приключи.

Не мина дори седмица и звездата от сериала "Клюкарката" бе забелязана, както пишат от hollywoodlife, в много близки, дори интимни отношения с актьора Райън Рейнолдс. Неговото име пък беше спрягано с това на Сандра Бълок, но явно по-младата Блейк е успяла да спечели сърцето му.

Двамата си партнираха във филма "Зеленият фенер" и по всичко личи, че са пренесли отношенията си и извън снимачната площадка. Източник на hollywoodlife споделя, че Блейк изобщо не била разстроена от раздялата си с Леонардо. Той разказва още, че Рейнолдс и Лайвли са забелязани да се прегръщат и целуват на гара в Бостън и са изглеждали като щастлива двойка.

ПР-ите на двамата актьори са отказали да коментират информацията, но това явно не пречи новината да се разпространява мълниеносно. С интерес очакваме да разберем дали Холивуд си има нова звездна двойка.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay