Мама Джесика и малката Хевън

Актрисата се чувства в Рая, когато целува дъщеричката си

Красивата холивудска актриса, която стана майка за втори път на 15 август, когато роди дъщеричката си Хевън Гарнър, не крие малкото си съкровище и даже засне фотосесия за няколко световноизвестни списания с чаровницата, за да я покаже на света.

Оказва се, че Хевън е изненадала Джесика, която смятала, че по-малката ѝ дъщеря ще прилича на сестричката си Онър. Когато се родила Хевън обаче, Алба останала изумена, че тя по нищо не прилича на кака си, разказва актрисата в интервю за сп. People.

Алба споделя още, че е имала доста необичайно раждане, защото амниотичната торбичка, в която плува ембриона, се е спукала едва, след като той започнал да излиза.

Хевън е второ дете на актрисата и съпруга ѝ Кеш Уорън, който е режисьор и продуцент.

Тяхната любовна история започва след като през 2004 г. се срещат на снимачната площадка на американския филм"Фантастичната четворка”.

Първото им хлапе, Онър Мари, се ражда на 7 юни 2008 г., като по-рано същата година влюбената двойка сключва брак.

Джесика, която винаги е мечтала за голямо семейство, сравни това да целува новородената си дъщеря с чувството да се озове в Рая, допълва британският вестник Female First.

"Чувството е страхотно! Малките бебета няма къде да избягат като искаш да ги дариш с нежност и да ги нацелуваш." Kогато видяла бебето, се влюбила от пръв поглед в него.

"С Кеш сме благословени да имаме две малки, сладки и здрави момиченца".

43 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 10.12.2013|16:03
Майчинството е най-хубавото нешо на този свят. Дано всяка жена успее да го изпита.
2
Не е посочен 10.10.2011|09:40
Джесика Алба и на мен ми е любимка. Тя е от малкото млади знаменитости, които дават достоен пример за подражание - талантлива актриса, отдадена майка и интелигента жена с голям очарование. По повод на второто й раждане се говореше, че е раждала под хипноза, което много ме заинтригува. Надявам се този метод да се окаже наистина толкова ефективен, колкото го хвалят, че да може да се практикува и у нас.
1
Не е посочен 06.10.2011|17:21
Джесика е една от малкото актриси, които наистина харесвам, защото винаги говори откровено за нещата от живота – например никога не е крила, че за такава фигура са нужни лишения, вместо да бръщолеви глупости за ген. Естествена е и има доста добри роли. Малките май доста приличат на мама, така че Кеш може да си подготви пушка от сега за навалицата от ухажори. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay