Най-богатите холивудски актриси

Какви са доходите на американските телевизионни звезди


За изминалата година 10-те най-добре платени телевизионни актриси са спечелили общо цели 94 милиона долара. Класацията на Forbes обаче посочва, че тази сума не е чак толкова голяма, защото само първите три филмови актриси от другия списък са "направили" 88 милиона за същия период от време.

Очевидно е, че актрисите изкарват доста по-малко пари от телевизия. Позитивите тук са, че жените, които имат роли в сериали, обикновено стоят в Ел Ей или Ню Йорк, без да им се налага постоянно да обикалят света за да заснемат някоя нова филмова сцена. По този начин те получават сигурно заплащане, както и възможността да имат нормално семейство.

За първото място в списъка на Forbes се борят Тина Фей и Ева Лонгория. Всяка от тях е спечелила по 13 милиона долара за изминалата година. Приходите на отчаяната съпруга са не само от ролята ѝ в сериала, но и от договори с LG и L'Oreal.

Останалите ѝ колежки също присъстват в списъка. Миналата година е донесла на Марша Крос 10 милиона долара, а на Фелисити Хъфман и Тери Хътчър - по 9 милиона долара. Вече стартира осмият сезон на телевизионната продукция, в която за последно ще гледаме дамите от "Уистерия Лейн". Според продуцентите, този сезон ще бъде последен.

Последна в списъка е звездата от "Добрата съпруга" Джулиана Маргулис. Тя е спечелила само 6 милиона за година, но въпреки това попада в списъка на Forbes и се нарежда сред 10-те данй-добре платени телевизионни актриси.

21 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 03.10.2011|12:01
Ева Лонгория е най-популярната от "Отчаяни съпруги", така че нормално да е най-търсена за рекламни кампании или като гост в телевизионни предавания. Аз много я харесвам. Жалко, че осмият сезон ще бъде последен за сериала. Ще видим накъде ще тръгне кариерата й след това.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay