Напълно открита

Анджелина за истините в живота си и страховете в кариерата

Анджелина Джоли е звездата, която ще видим да "грее" от корицата на октомврийското издание на Vanity Fair. През последната година актрисата странеше от медиите и не даваше интервюта, затова броят привлече вниманието ни.

Още в началото на интервюто, Джоли опровергава слуховете около личния си живот и разказва за новата си професионална роля – тази на режисьор.

"Няма тайна сватба", "Не съм бременна", "Не обмислям да осиновя още едно дете, поне на този етап" категорична е Агент Солт пред главния редактор Рич Коен. Думите ѝ са ни повече от достатъчни. Интересува ни новото ѝ амплоа и филмът по неин сценарий, който обещава да ни разтърси като хора из основи.

Анджелина застава зад кадър за "In the Land of Blood and Honey". Лентатата разказва любовната история на босненка и сърбин в навечерието на войната между двете държави през 90-те години на миналия век. Жертвите са над 100 000.

Идеята за филма се ражда, след като Анджелина прекарва два дни под карантина, заради настинка. Не иска да разболее децата. Останала насаме с мислите си, тя започва да пише. И така за 48 часа се ражда сценарият. В него няма нищо политическо. Само човешко.

Освен че разширява кръгозора ѝ, продукцията променя Анджелина и като актриса. Според Брат Пит обаче промяната не е към добро за бъдещите ѝ роли, тъй като е станала твърде нетърпелива и иска нещата веднага да се случват на снимачната площадка. "Толкова много ми хареса да съм зад кадър, че не мога да разбера режисьорите, които се държат, сякаш да направиш един филм е най-сложното нещо на света. Просто трябва да ти идва от вътре!".

С малко по-сериозен тон актрисата споделя, че всъщност никога не се е разкривала до толкова пред света и пред хората, които ще гледат филма ѝ: "През цялата ми кариера винаги съм се крила зад чужди думи. Изпълнявала съм роля по чужд сценарий. Сега аз съм тази, която говори.".

Първоначално Джоли не планира да застане зад камера, но не е убедена, че някой ще успее да разкаже историята така, както тя я чувства. Решението да използва неизвестни сърбо-харватски актьори идва по същата причина. Това е историята на техния край. Тяхната история.

Брат Пит е първият човек, прочел сценария. Експертното му мнение, шегува се Анджелина, се състояло в: "Знаеш ли, скъпа, сценарият не е толкова лош!".

Филмът излиза официално по кината на 23 декември, а Анджелина оставя на зрителите сами да преценят как се е справила.

16 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay