Неувяхващата красота си има име

Моника Белучи на корицата на Elle, вдъхновяваща и на 46

Мoника Белучи е едно от онези емблематични имена в киното, които придават на филмовата индустрия друго съдържание.

 

Известна с противоречивите си филмови роли, италианката се превръща в секс-символ за поколения наред и е обявена за една от най-красивите европейски актриси.

 

Първоначално Белучи започва кариерата си в съдебната система, но докато е студентка работи като фотомодел. Дебютира като актриса през 1990 г. в телевизията, а в Холивуд става известна през 1992 г. с ролята си във филма "Дракула" на режисьора Франсис Форд Копола. Ролята й в "Апартаментът" (1996) я издига като звезда. Играе и в "Доберман" (1997), "Малена" (2000), "Матрицата: Презареждане" (2003) и други. Участва и в "Необратимо", където си партнира със съпруга си Венсан Касел.

 

Сега виждаме 46-годишната актриса на корицата на Elle, гола. И можем да кажем едно - неувяхващата красота си има име. Моника Белучи.

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.06.2011|16:08
Моника Белучи е на 46 и изглежда ослепително, дай боже всеки му на тези години да изглежда по този начин. Наскоро четох, че тя се смята за една от най-красивите европейски актриси. Самочувствието ѝ идва малко в повече, но определено има за какво да е така. Ако на тези години имам такова тяло и аз бих се снимала така :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay