Новата дама в кралския двор?

И принц Хари си пада по манекенки

Принц Хари има връзка с модела на бельо Флорънс Бруднел-Брус - бивша приятелка на пилота и световен шампион за 2009 г. във Формула 1 Дженсън Бътън. Хари, който е трети поред наследник на британския престол, е започнал да излиза с Флорънс, след като заяви, че често прекъсваната му и подновявана връзка с Челси Дейви е приключила.

 

"Романът между принц Хари и Флорънс едва сега започва, но определено двамата са двойка. Русокосата красавица е много забавна и изглежда невероятно. Хари наистина я харесва", казва източник, близък до по-малкия син на престолонаследника принц Чарлз.

 

Флорънс Бруднел-Брус е потомка на седмия херцог на Кардиган, припомня изданието. През годините тя и принц Хари често са попадали в една компания благодарение на общи приятели.

 

От двореца Сейнт Джеймс отказват да коментират личния живот на Хари. Съперница на Флорънс за сърцето на принца може да се окаже моделът и актриса Роузи Хънтингтън-Уайтли, която не крие симпатиите си към него.

 

"Чакам предложение. Мисля, че той знае колко съм обсебена. Хари е толкова красив!", казва Уайтли.

 

Принц Хари, който е пилот на военен хеликоптер "Апачи" и наскоро получи разрешение да замине за Афганистан, твърди, че е много зает с работата си и няма време за любов. На въпроса за слуховете, че има връзка с Пипа Мидълтън - сестрата на съпругата на брат му, принц Хари неотдавна отговори: "Пипа? Не, сега не излизам с никоя. Сто процента съм необвързан. Имам много работа, не ми остава време за срещи и телевизия".

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 30.06.2011|12:13
Каквото и да си говорим Флорънс Бруднел-Брус е много по-красива от Челси Дейви. Няма и капка съмнение защо е с нея, въпреки че се чудя какво толкова му харесват, но това си е мое лично мнение. Дано бъдат щастливи!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay