Оливия Уайлд: Сбогом, Хаус!

Актрисата се отказа окончателно от снимките на хитовия сериал

Оливия Уайлд: Сбогом, Хаус!

Актрисата Оливия Уайлд, която се сдоби със световна слава, благодарение на участието си в "Д-р Хаус", се отказа окончателно от телевизионния сериал, научаваме от socialitelife.com

27-годишната актриса, която играе ролята на д-р Реми (Номер 13) Хадли в медицинската драма, каза "сбогом" на сериала. Оливия иска да се съсредоточи върху кариерата си на големия екран.

Пред E!Online тя споделя, че филмовата ѝ кариера се дължи на Хю Лори (д-р Хаус) и на другите актьори, които участват в лентата: "Много ще ми е странно да не идвам на снимачната площадка всяка сутрин, но чувствам напускането си по-скоро като завършване на училище."

Но нека да не тъжим за красивата актриса, която слиза от малкия екран. Ще можем да видим Уайлд в новите рекламни кампании на Revlon, както и в продукцията на Рон Хауърд "Rush".

25 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.10.2011|14:59
Оливия успя да си извоюва име в киното. Още когато я видят в "Ориндж каунти" знаех, че ще стане известна. Много е чаровна, в същото време изглежда сериозна и уравновесена. Гледала съм я в "Alpha Dog", но там беше с малка роля. Много ми хареса в "Next Three Days" с Ръсел Кроу и нямам търпения да я видя в трилъра "In Time".
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay