Раковоболни жени се чувстват като супермодели

Жизел Бюндхен промени деня на няколко раковоболни жени

Раковоболни жени се чувстват като супермодели

Жизел Бюндхен направи 29 млади раковоболни жени наистина щастливи, научаваме от Bostonherald. Манекенката им подарила един ден, в който да се чувстват като истински супермодели.

Събитието е организирано от клиниката "Jimmy Fund" към института за ракови заболявания "Dana-Faber". Пациентките получили безплатни прически, маникюр и гримове в салон за красота в Бостън, Масачузец, както и ваучери за пазаруване от H&M, нощувка в хотел и изискана вечеря.

Най-голямата изненада обаче била поднесена, когато супермоделът на
Victoria's secret прекрачил прага.

"Всички бяхме толкова развълнувани и просто започнахме да пляскаме" разказва 15-годишната Хана, диагностицирана с лимфома на Ходжкин. "Тя се срещна с всяка една от нас, подари ни по една роза, прегърна ни и се снима с нас. Каза ни, че сме наистина красиви."

Чаровната бразилка дала на момичетата и няколко съвета как да привличат мъжките погледи с походка.


"Направихме си подиум и се разходихме като истински супермодели. Имаше няколко момичета в инвалидни колички и Жизел буташе количките. Аз и още едно момиче не искахме да вървим сами и тя ни придружи, бяхме хванати ръка за ръка" продължава разказа си развълнуваното момиче.

 

22 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 08.11.2011|17:08
Браво на Жизел! Със сигурност разкрасителните и релаксиращи процедури са били една глътка свеж въздух за тези жени измежду болезнените и изключително неприятни медицински манипулации и тягостната обстановка в болницата. Жизел винаги е правила впечатление на един модел с интелект, която явно освен страхотен бизнес нюх, има и голямо сърце.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay