Тайра Рийд се омъжи за наше момче

Тайра и Захари се сгодиха и ожениха в един и същи ден ден на остров Санторини

Тайра Рийд се омъжи за наше момче

Докато родните неомъжени дами копнеят за брак с чужденец, звездата от "Американски пай" Тайра Рийд избра наше момче за съпруг.

Щастливецът се казва Захари Кехайов, когото холивудската красавица наричала просто Зак. Двамата се врекли във вечна вярност на Гръцкия остров Санторини в същия ден, в който се и сгодили.
"Сгодих се!” - написа красавицата в Twitter в 11,58 сутринта в събота. Два часа по-късно тя пусна нов туийт: "Вече съм омъжена! Любовта е в Гърция... вече съм съпруга.”
Малко по-късно Рийд, която се прочу с ролята си на Вики в "Американски пай”, пусна поредното съобщение: "Обичам България! Обожавам Зак и усещането да си съпруга е невероятно.”
След като меденият месец свърши, Тара ще се върне на снимачната площадка за ролята си на Вики в American Reunion. Дългоочакваното продължение на "Американски пай” ще се появи по кината през април 2012 г.

През последните години Тара Рийд се превърна в една от най-скандалните холивудски знаменитости. Тя се отдаде на алкохол и наркотици, в резултат на което кинокариерата й пострада. Същото се случи и с близката й приятелка Линдзи Лоън.

Малко преди да се ожени за Зак Кехайов, Тара беше поукротила страстите и спря с лудите пиянски купони. Доскоро тя излизаше с датския бизнесмен Михаел Лилунд, с когото се запозна миналия ноември. Миналият уикенд обаче за изненада на светските хроникьори 35-годишната актриса го смени с нашенеца, за когото скоропостижно се омъжи.

 

18 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay