Харпър Севън влиза в модата

Агенциите вече се опитват да ангажират малката звезда

Харпър Севън влиза в модата

Харпър Севън е сред най-обсъжданите бебета в Холивуд. Тя е само на четири месеца и все още не осъзнава популярността си, но след някоя друга година това ще се промени.

Госпожица Бекъм е на по-малко от половин година, но вече има огромен интерес към нея, при това не само медиен. Оказва се, че тя е сред най-търсените знаменитости в Холивуд, защото големи модни агенции се опитват да сключат договор с нея. Или по-скоро с родителите ѝ, защото първото е някак си невъзможно.

След като станало ясно, че популярна агенция в Лос Анджелис се опитва да се свърже със семейство Бекъм, останалите също проявили интерес и започнала една скрита надпревара, научаваме от Orange.

Интересът към Харпър не е неочакван, макар и да е доста странен. Предвид популярността на семейството ѝ, няма нищо по-нормално от това тя да бъде в списъка със знаменитости "за вербуване".

14 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.11.2011|19:22
С майка и баща със статут на модни икони няма как да е другояче. :) Плюс това малката само по себе си вече е такава със сладике роклички и панделки, с които я облича Виктория. Очаквам в скоро време и модна линия за малки госпожици да лансира, така ще едва ли Харпър ще се снима в рекламна кампания различна от тази на талантливата й майка.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay