Виктория и Харпър в света на модата

Пош заведе дъщеричката си на Седмицата на модата в Ню Йорк

Семейство Бекъм и мама Виктория не се притесняват да показват малката Харпър Севън на света и Пош се разхожда съвсем спокойно с бебето из Ню Йорк, където се намират по повод Седмицата на модата.

Миналата седмица папараци заснеха двете дами от семейство Бекъм и в Лос Анджелис. Виктория, разбира се, не изневерява на изтънчения си стил и изглежда зашеметяващо добре, а малката Харпър също не й отстъпва.

Бебето, което се роди на 7-и юли, беше засечено от любопитни фотообективи по време на разходка на мама Вики и трите и по-големи деца – братята на Харпър Бруклин, Ромео и Круз в супер луксозен детски магазин, където според запознати цените започват от 200 долара за най-обикновена блузка за малчуган.

Светски наблюдатели от сега се надпреварват да залагат точно в кой момент невръстното момиченце ще се превърне в следващата модна икона сред дъщерите на богатите и известните и ще постави в малкия джоб на миниатюрните си изискани маркови дрешки величия в категорията като Сури Круз. За последната се знае, че въпреки че е на крехка възраст, гардеробът й е пълен с модни парцалки, струващи милиони долари.

Едва ли обаче мама Виктория ще остави дърщеричката си много по-назад в класацията, като се знае колко изискано се облича тя самата и колко много държи на представителния външен вид.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay