Чарли Шийн ще овладява гнева си в нов сериал

Ситкомът "Anger management" е новият проект на скандалния актьор

Чарли Шийн ще овладява гнева си в нов сериал

Чарли Шийн, който бе принуден да напусне сериала "Двама мъже и половина" през февруари, ще се върне на малкия екран в нов сериал, посветен на контролирането на гнева, научаваме от Hollywood.com.

Сериалът
е вдъхновен от филма "Психотерапия" ("Anger management") от 2003г. В него Адам Сандлър се опитва да овладее пристъпите си на гняв с помощта на Джак Никълсън в ролята на негов терапевт.

Сценарият на сериала до голяма степен е по действителен случай – на самия Чарли Шийн. Да припомним, че актьорът стана скандално известен заради проблемите си с алкохола и наркотиците, както и заради агресивното си поведение. Шийн бе подсъдим по обвинение в домашно насилие, както и заради обиди, отправени към продуцента на хитовия "Двама мъже и половина".

"Избрах "Anger Management", защото, макар че за мен ще бъде трудно да играя човек със сериозни проблеми с контролирането на гнева, мисля, че идеята е много добра", заяви актьорът.

Компанията "Lionsgate", която ще продуцира сериала, не уточнява дали Чарли Шийн ще изпълнява ролята на пациент или на психотерапевт, нито по кой канал ще се излъчва продукцията. Самият Шийн е и един от продуцентите.

След като шумно бе отстранен от "Двама мъже и половина", за което той съди компанията "Warner" за 100 млн. долара заради неправомерно прекратен договор, актьорът бе заменен от Аштън Кътчър.



5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.07.2011|12:15
"Двама мъже и половина" също показваше неговата същност, тъй като той в действителност си е пияница и женкар. Имам чувството, че много ще прилича на стария проект на Чарли Шийн. Явно всички са на мнение, че се продава това, което показва реалността около звездата. Хайде да видим какво ще се получи!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay