Колко лъжички семенна течност помагат срещу сутрешно гадене?

Отговорът е "много". Поне според американския учен, за когото ще ви разкажем

Колко лъжички семенна течност помагат срещу сутрешно гадене?

Известен е вицът, в който на изпит по медицина професорът пита: "Колежке, можете ли поне да ми кажете какво количество семенна течност се отделя при еякулация?" Доволна, че със сигурност знае верния отговор, колежката изтърсва: "Глътка, глътка и половина!"

Известният американски доктор Гордън Галъп не изпада в чак такива количествени подробности. Но пък е горд да ни представи своята теория, според която ако бъдещата мама е поглъщала достатъчно много сперма от бъдещия тати, за награда получава увеличен шанс бременността ѝ да протече без редовно надвисване над тоалетната.

Ето как този 70-годишен човечец, по-забавен дори и от д-р Хаус, обяснява умозаключенията си: очакващите дете дами повръщат, защото телата им се опитват да отхвърлят генетичния материал като нещо чуждо и непознато. Затова било добре предварително да ги запознаем. Така физиката ни щяла да бъде така любезна да си изгради необходимата толерантност.

Преди десетина години същият този лекар стана популярен и с друго свое твърдение, според което произвежданата от мъжа консистенция има и антидепресиращи свойства. Явно д-р Галъп много държи да си пийваме достатъчно семенна течност в този живот. И в начетения му мозък тя представлява нещо като жива вода.

Някои дами не биха имали нищо против да се съобразят с рецептата, щом се налага. В името на отърваването от сутрешното гадене! На други нежни половинки пък им се повдига само от мисълта за консумация на точно тази "напитка". Ние обаче ще послушаме най-вече мнението на друга изтъкната лекарка. Говорим за д-р Алиса Дуек, която е известна като съавтор книга със заглавие "В" като "вагина".

Тя определя теорията на д-р Галъп като "много интересна". Но все пак си позволява да предупреди, че заключенията му не са потвърдени от никакви сериозни (или дори несериозни) доказателства. 

"Одобрената литература свързва сутрешното гадене с възможни нарушения в баланса на захарта и хормоните в тялото." И тъй като все още причината не е установена с точност, д-р Дуек не би препоръчала на пациентите си да се лекуват със сперма.  

Научавайки за гореописаните лекарски предписания, на много мъже сигурно ще им прималее от радост. Но очакваме тепърва да разберем дали ще се появи и някое приемливо потвърждение. Което изобщо не пречи дотогава да се отнасяме себеотдайно към члена на партньора си и към хранителния "продукт", който излиза от него. 

 

26 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 13.07.2014|07:16
наистина сме му благодарни! макар статията да е пълна глупост
3
Не е посочен 20.08.2012|08:59
Нещо не съм във възторг от идеята му.... Но малко ме съмнява бременните с такъв проблем да се навият на драго сърце.
2
Не е посочен 13.08.2012|14:23
"Смело гълтайте госпожи и госпожици – здравето преди всичко!"-това е мотото на тези изследователи май
1
Не е посочен 13.08.2012|12:35
В чудотворните "рецепти" на този лекар май прозира желанието да стимулира жените да гълтат. Мъжете със сигурност са му много благодарни, за което.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay