Google Body ни прави лекари

Google Body – разходка из човешкото тяло

Google Body ни прави лекари

Сякаш не стига, че позволи да шпионираме съседите си с помощта Street View и да се реем над далечни страни благодарение на Google Earth, сега американската компания пуска нов браузър, който ще ни разхожда из човешкото тяло - Google Body Browser.

 

Високотехнологичното 3D приложение бе посрещнато като пробив в познанията за анатомията, който може да донесе революционна промяна в разбиранията ни за човешкото тяло и дори да ускори медицинските изследвания.

 

Функцията, която още не е представена официално, ви позволява да проучвате човешкото тяло на принцип, сходен с този на Google Earth.

 

Вероятно новото творение на Google ще бъде много полезно за всички онези хипохондрици, които се ровят в мрежата, за да разберат от какво страдат.

 

Доскоро Google мълчеше за новата си разработка, но публикувано наскоро видео предостави поглед върху функционалностите на новия tool.

 

Google Body Browser прилага на практика технология, която позволява сложни триизмерни графики да бъдат използвани в обикновени уебстраници, без необходимост от инсталиране на Flash или Java.

 

От промоционалния запис става ясно, че браузърът може да се използва за дисекция на човешкото тяло и идентифициране на отделните органи и мускулни групи.

Тялото може да се върти в триизмерното пространство, за да разгледате добре как функционира част по част.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay