Преносими компютри за скиори, сноубордисти и снежни активисти

Ски ноутбук от Росиньол и HP

HP и Rossignol пускат на пазара мобилни компютри, специално създадени за любителите на зимните спортове.

Лимитираната серия ноутбуци на HP, създадени в сътрудничество с Rossignol – една от любимите марки на феновете на планинските приключения, са с дизайн, съчетаващ тенденциите и в зимните спортове и в технологиите. Те са създадени за всички, които искат да изразят чувството си за стил и да разполагат с неограничени възможности за забавление, подчертаха от българския офис на HP.

 

Двата нови ноутбука допълват ските и аксесоарите от моделите на Rossignol - Attraxion VIII Echo за дами и Freeride S7 за мъже. Всеки екземпляр ще се продава със специален софтуер и калъф за пренасяне. 

 

Вдъхновени от ските на Rossignol, които са проектирани с грижа за околната среда, кутиите на компютрите са изработени от рециклирани материали, а покритието им е отпечатано с боя от соя.

 

Новите мобилни компютри позволяват създаване и споделяне на съдържание с лекота, предлагат се с Adobe Photoshop Elements и Adobe Premiere Elements, чрез които потребителите могат да направят клиповете и снимките от своите спускания дори още по-впечатляващи. Феновете на зимните спортове могат и да се вдъхновяват от склоновете, като гледат ексклузивните видео клипове, качени на ноутбуците от серията Rossinol във висока резолюция.

 

HP Pavilion dv6 Rossignol предлага до 640 GB твърд диск и 4GB DDR3 памет. Процесорът е Intel Core i5, а графичнaта картa - AMD Radeon с 1 GB заделена памет и DVD+RW. Екранът на ноутбука е със светодиодно задно осветяване (LED bright view), размер от 15.6" и възможности за HD.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay