Кортни Кардашян и Травис Баркър доказват, че приятелството е първата стъпка към любовта

Кортни Кардашян и Травис Баркър доказват, че приятелството е първата стъпка към любовта

От приятели, през гаджета до съпруг и съпруга. Историята на Кортни Кардашиян, най-възрастната от клана Кардашиян, и музиканта Травис Баркър, не започва с любов, но определено завършва щастливо. Двамата се приятели от доста години и са били един до друг в тежки моменти, като неуспешни бракове и връзки. 

Научете повече за историята на Кортни и Травис:

1. Били са приятели 15 години, преди да започнат да се срещат

Травис и Кортни били приятели 15 години, преди да започнат да излизат, след като Ким Кардашиян ги запознала. По това време Травис излизал с Парис Хилтън, с която Ким била приятелка.

Травис насърчил Ким да започне телевизионното риалити шоу на семейството си, Keeping Up with the Kardashians, което промени съдбата на семейството завинаги.

2. Слуховете, че излизат се появиха през 2018г., но те отрекоха 

През 2008 г. Травис се раздели със съпругата си Шана Моаклер. По-късно, през 2015 г., Кортни Кардашиян също се раздели със Скот Дисик, бащата на трите й деца.

Слуховете, че двамата излизат се появиха през 2018г., след като бяха забелязани заедно няколко пъти и дъщерята на Травис, Алабама, сподели нейна снимка с Кортни и Пенелопе, дъщерята на Кортни.

3. Те станаха двойка чак през 2021 г. 

Травис Баркър отново отрече да се среща с Кортни Кардашиян през 2019 г., казвайки: "Кортни е скъп приятел. Това е. Искам да кажа, обичам я до смърт. Обичам семейството й до смърт. Но да, само приятели.”

Всичко това се промени през 2021 г., когато двойката стана официална в Instagram през февруари 2021 г. Оттогава феновете им се радват на безброй общи снимки, които издават колко влюбени са двамата всъщност. 

4. Семейството, децата и бившият съпруг на Кортни приели Травис като част от живота й

Скот Дисик може да не е фен на Травис Баркър, но се твърди, че няма проблем с връзката им. Междувременно кланът Кардашиян-Дженър са фенове на Баркър и децата на Кортни, Мейсън, Пенелопе и Рейн, също обичат да се мотаят с него. 

5. Децата на Травис Баркър вече наричат Кортни "мама"

Баркър е баща на Алабама и Ландън, чиято майка е Шана Моуклер и доведен баща на най-голямата й дъщеря от Оскар Де Ла Хоя, Атиана. Алабама е публикувала снимки на Кортни Кардашиян много пъти, а приятелството й с Пенелопе също е причина за още по-голяма близост между Травис Баркър и Кортни. Алабама също публикува история в Instagram, с която пожела на своята "мащеха" Кортни, честит 42-ри рожден ден.

6. Те искат още деца

Кортни и Травис искат още деца, освен шестте, които вече имат. В новото шоу The Kardashians, Кортни призна на майка си Крис Дженър, че тя и Травис са правили опити за бебе и са преминали през инвитро процедури.

Тя го описа като "Ужасно. Лекарствата, които ми дадоха, ме вкараха в менопауза." Тя също така добави: "Травис и аз искаме да имаме бебе и моят лекар ни поведе по този път на инвитро опити и това не беше най-удивителното преживяване." 

7. Оженили са се във Вегас, преди истинската сватба

Преди да се оженят законно, Кортни и Травис Баркър се оженили във Вегас, което тя нарече "тренировка".
Тя публикува снимките в Instagram по-късно. 

8. Травис Баркър и Кортни Кардашиян са луди един по друг

Накрая все пак сключиха истински брак, а Кортни носеше зашеметяваща бяла мини рокля. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay