Небрежната къса прическа от 90-те ще бъде на мода през тази пролет

Напоследък виждаме безброй бляскави, обемни и перфектно изпипани прически, които красят червените килими. Сега обаче късата подстрижка се завръща, включително асиметричният ѝ небрежен вариант.

Късата прическа от 90-те отново е тук и наподобява небрежна визия, сякаш току що сте станали от леглото -  но в добрия смисъл. Помислете за леко разрошени кичури, които нямат нужда особено много подготовка.Прическата е толква хаотична, колкото и елегантна. Благодарение на емблематични знаменитости като Джена Ортега, Ема Чембърлейн, Хейли Бийбър и Били Айлиш, забелязани именна с тази подстрижка прическа, става ясно, че късата коса ще е на почит през този сезон. Ако имате естествени вълни или нямате нищо против да използвате инструменти за оформяне, това е прическата за вас.

Какво представлява?

Прическата подчертава естествената ви коса и извлича максимума от нейната форма. Докато при традиционната къса прическа липсва текстура, тук виждаме повече обем.Стилът е подходящ за дми с по-тънки коси, тъй като ще придаде повече текстура на прическата.

Все пак от ключова значение е да се консултирате с вашия фризьор. Полезно е да определите какви са вашите очаквания и да разберете какви могат да бъдат реалните резултати, преди да направите значителна промяна. Помолете своя фризьор за многопластова, текстурирана къса прическа, с деликатно преливане на кичурите. Покажете му няколко снимки, за да добие ясна представа какво точно искате.

Небрежната къса подстрижка е забавен и модерен начин да освежите външния си вид, но ако не сте фен на използването на стилизиращи продукти и уреди, може да не ви допадне особено. Ще ви се наложи да използвате няколко продукта, за да подчертаете естествената текстура на косата си и да получите кичури в стил плажни вълни. Първо оформете косата си с помощта на маша, за да получите естествено изглеждащи вълни. Ако имате естествено вълниста коса, пропуснете стилизиращите инструменти и напръскайте със спрей за вълни. Подходящ крем за текстура ще добави обем и дефиниция и ще задържи вашата прическа в перфектен вид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay