Прическата на мързеливото момиче се превръща в хит за лятото

Прическата на мързеливото момиче се превръща в хит за лятото

Лятото е на път, така че е време да подновите прическата си за новия сезон. Този път ще го направим без много усилия, защото къдриците на мързеливото момиче са тук! Визията всъщност е подбрената версия на на плажните вълни, които са така актуални през горещия сезон. Тя е по-свободна, придава лекота, но пък предлага повече блясък.

"Това е перфектната лятна прическа за втори ден", казва стилистът на звездите Сид Хейс. "Идва прясна от плажа, но все още изглежда добре и блести на слънце."

Сид казва, че за този външен вид и трябва да сте сдобиете с вълнообразни краища, за да придадете небрежен, но същевременно излъскан вид. Същевременно прическата не утежнява косата, което я прави и толкова удобна за носене.

Сид вярва, че именно тези мързеливи вълни са лесни за правене и постижими, без да прекарвате часове в салона. За този външен вид е наистина важно да започнете с добра основа, добавяйки обем към косата, така че тя да се усеща плътна, гъста и не прекалено плоска.

Създайте обем на косата с помощта на пяна, фокусирайки се върху областта на корените, така че косата да изглежда по-триизмерна. След като изсъхне, оформете вълни с помощта на маша за коса със средна дебелина – важно е да не създавате къдрици, тъй като това ще създаде много различен външен вид. Редувайте посоката на вълните и дръжте краищата навън за по-свежо излъчване на класическата плажна коса. Следващата стъпка е да изчеткате вълните, така че да има повече вълни и по-малко къдрици.

"Главният ми съвет за този външен вид е да използвам спрей с морска сол, а не спрей за текстуриране. Морските спрейове са по-влажни и по-малко изсушаващи като текстура.", съветва стилистът.

Крайният резултат е естествен, лек, секси и най-важното, лесен за управление, независимо дали сте на плажа или създавате прическа, която ви пренася там, макар и само душевно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay