Крадем идеи от гардероба на: Виктория Капитонова

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Капитонова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Вики е млада, модерна и успешна жена. Още с появата си в YouTube тя предизвика интереса ни мигновено. Признаваме, че неведнъж сме се вдъхновявали от нея относно начина си на живот. Днес обаче е време да почерпим идеи и от нейния стил на обличане. Вики е почитател на капсулния гардероб, практичните и стилни комбинации. Ето както подбрахме!

Костюми с къси панталонки

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Капитонова

Вики често залага на елегантния стил. Любими са ни нейните костюми с къси панталонки, които тя съчетава с разнообразни по виз обувки. Единият костюм е решен в каре и е от видимо по-плътна материя. Той перфектно се комбинира с кожени ботуши на ток. Съчетанието с кубинки с груби подметки, които инфлунсърката често носи също биха били добро попадение за този костюм. Другото предложение е от кожа, а комбинацията със заострени обувки на ток е убийствено добра!

Отличаващ се аксесоар

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Капитонова

Вики е специалист в това да съчетава по-семпли дрехи с атрактивни аксесоари. Това колие подчертава отлично красивия син топ и небрежно наметнатата риза. Съчетанието е нежно, женствено и изключително красиво.

Гол гръб

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Капитонова

Това е визия, в която малко дами се осмеляват да се покажат. Но голият гръб ни кара да изглеждаме секси и предизвикателно, стига визията да е подбрана умерено без излишна вулгарност. Ето, че Вики го прави със стил!

В очакване на лятото

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Капитонова

Ако имаме любими дрехи в собствения си гардероб, то това са именно комплектите тип "пижама". Освен,ч е са модерни, те са елегантни, стилни и удобни. В комбинация със сандали или друг тип обувки на ток този тоалет се превръща в истинско изящество. Ако имахме възможност, щяхме да се обличаме така всеки ден.

Официално събитие

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Капитонова

Вики изглежда феноменално във всеки един тоалет който подбере. Но определено тази рокля от тюл поставя нещата на съвсем друго ниво. От роклята до грима и прическата, тази визия е еталон за това как трябва да изглеждаме на официално събитие. Истински разкош!

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay