Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Когато и говорим за мода, често в съзнанието ни изниква Елица Бехар. Нейните тоалети винаги се открояват и правят силно впечатление. Каквото и да облече, то винаги е женствено и стилно, съчетано по необикновен, но красив начин. Разглеждайки отново нейния профил виждаме, че през лятото тя обича да експериментира от ярки цветове до семпли визии в един тон.

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

От край време знаем, че Елица Бехар обожава костюмите. Дори летните жеги не я спират да бъде стилна, отлично попадение е този oversize костюм в жълто. Изключително сполучлива е комбинацията на широкия панталон и тези нежни сандали на ток, които придават женственост на тоалета. А сламената чанта е доста нестандартно решение, но определено ни допада.

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Останахме силно очаровни, че Елица носи рокля, която и ние имаме в гардероба си. Значи явно сме на прав път. Тази сатенирана бяла рокля с яка в горната си част е подходяща за летни коктейли на открито и въпреки, че е с дълги ръкави е страхотно решение за официален тоалет през лятото.

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Както винаги сме оставили на-хубавото за накрая, а именно тази непреходна визия, вдъхновена може би от американското ретро кино. С него сякаш Елица е излязла от филм от 20-те години на миналия век. Тук е налице и класическото съчетание между чантата и обувките, което напоследък отшумя, а така ни се иска да се завърне.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay