Красивата Селена Гомес е новата кралица на Instagram

Младата певица зае челната позиция по брой последователи

Красивата Селена Гомес е новата кралица на Instagram

Когато стане дума за социални мрежи, първата, за която се сещаме, е Facebook. В САЩ пък най-разпространената е Twitter. Тази, която бележи все повече потребители обаче, е Instagram. Объркахте ли се вече? Понякога и на нас ни се случва.

Най-използваното място в последно време, където всяка звезда поства снимки от личния си живот, е Instagram. Новата мода е да се набират все повече последователи и харесвания на фотосите в тази мрежа. Това важи с пълна сила и за богатите и известни лица от световния шоубизнес.

Красивата Селена Гомес е новата кралица на Instagram

Доскоро Тейлър Суифт седеше на трона на класацията за звезди с най-голям брой последователи. Това обаче се промени. Изпълнителката, която спечели награда "Грами" за най-добър албум на тазгодишната церемония на музикалните "Оскари", бе детронирана. И то не от Бионсе или Ким Кардашиян, а от най-добрата си приятелка - Селена Гомес. Сега тя се нарежда на почетната стълбичка с почти 70 милиона последователи.

Очевидната промяна, която претърпя след раздялата си с Джъстин Бийбър, явно се отразява добре на изпълнителката. Тя изглежда красива и жизнена, след като реши окончателно да приключи отношенията с детската си любов.

Красивата Селена Гомес е новата кралица на Instagram

Все по-зряла и налагаща се на световната музикална сцена, Селена Гомес впечатлява с начина си на обличане и на живот. Винаги усмихната и заобиколена от приятелите си, тя успява да продължи живота си след злополучния край на връзката си. Феновете ѝ също са доволни и я подкрепят безусловно, както личи и в профилът ѝ в Instagram.

А ето и кои са звездите, които се нареждат след нея.

Красивата Селена Гомес е новата кралица на Instagram

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay