Dolce&Gabbana в детската градина

Модни приключения за малките ангелчета

За модата граници няма, още по-малко пък възрастови. Затова, скъпи мами, вижте какво готвят големите фешън-величия за вашите ангелчета.

Италианското дуо Доменико Долче и Стефано Габана представиха есенно-зимната си колекция, посветена на най-малките почитатели на марката.

Маргаритки за момиченцата и вечният герой Мики Маус за момченцата. Шарени кецове и пухкави ботушки, внасящи слънчеви лъчи и в най-студения зимен ден. А за по-специалните случаи ще можете да премените отрочето си в своеобразен умален модел на някоя от най-актуалните елегантни кройки.

С новата си линия Dolce&Gabbana успешно изпълняват мисията на първи модни учители на най-малките. Очарователни и стилни, децата са готови за приключения, игри и добро настроение.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.07.2011|11:20
Невероятни са! Малчуганите са толкова сладки, облечени с тези дрехи, чак ме хвана яд, че вече съм голяма! :( Момиченцата със сигурност биха се зарадвали на тези пухкави ботушки, които са и стилни при това, в съчетание с тази красива рокличка на точки, която страшно много ми хареса. Успех на всички мами в купуването на тези изискани тоалети за малките, дано не обеднеете! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay