Jenite тестват: FOREO Luna 3 - впечатления

Jenite тестват: FOREO Luna 3 - впечатления

Преди около месец получихме една наистина страхотна PR пратка от Foreo, а преди няколко дни вие видяхте и първите ни впечатления при разопаковането. Неминуемо бяхме привлечени от красивите опаковки, невероятната презентация и големия асортимент, но дойде време да ви споделим и как се представиха продуктите след 1 месец тест.

FOREO Luna 3 се погрижи вечерната рутина да се превърне в едно забавно време, прекарано пред огледалото в банята, но не само това, разбира се.

Jenite тестват: FOREO Luna 3 - впечатления

1) Инсталирахме приложението за телефон FOREO, което се оказа много полезно и направи почистването на лицето лесно и прецизно. По този начин знаете точно колко време отделяте на всяка зона и сте сигурни, че не сте пропуснали нищо, както и не сте прекалили на места.

*При регистрация приложението дава възможност за персонализиране - според начина на живот, типа кожа и търсения ефект.

2) Самата процедура не отнема много време, а влакънцата са нежни и ефикасни дори при чувствителна кожа. Още след първото използване тя е дълбоко почистена и няма онова неприятно усещане за опъване.

3) Четката е удобна и достатъчно голяма, така че бързо и лесно да се справите с почистването на лицето си.

4) И да, наистина е водоустойчива, а измиването й е лесно и бързо и не се налага да сменяте глави или каквото и да било, което разбира се спестява както време, така и допълнителни средства!

5) Зареждане - заредихме четката преди първото използване и все още (след месец употреба) не се е налагало да го правим втори път, за което сме искрено благодарни, но и леко учудени.

6) Масаж - Да, четката може да се използва и от другата страна, за да направим с нея масаж на лицето и дренаж на лимфата, както и да подпомогнем по-доброто абсорбиране на маската или серума. А като говорим за серум, както видяхте във видеото - бяхме приятно изненадани, тъй като в комплекта с четката бяха добавили и тестер на Serum Serum Serum - антиоксидиращ серум, на който за съжаление не можем да направим дългосрочно ревю, но след първата употреба, кожата беше хидратирана и приятна на допир.

Jenite тестват: FOREO Luna 3 - впечатления

Връщаме се отново към приложението, където открихме че има и различни видове масажи, съобразени не само със зоната на лицето, но и с типа кожа.

7) Накрая, но не на последно място, ще споделим опита си с някои от маските на FOREO. Получихме шийт маски с мед, роза и кокосово масло. Подходихме с лек скептицизъм към маската с кокосово масло, но пък тя от своя страна ни изненада приятно. Ползвахме я в ден след плаж, когато кожата на лицето беше опъната и суха както от силното слънце, така и от хлорираната вода в басейна. Тя успя да върне добрия й вид и да я направи овлажнена и хидратирана.

Маската с българска розова вода пък използвахме в неделя сутринта, когато е време за СПА процедури у дома, а тя тонизира и събуди кожата ни.

Шийт маската с мед се превърна в наш любимец и я препоръчваме на всички вас, като не пропускайте след като я сложите на лицето си да включите FOREO Luna 3 на функция масаж и да се насладите на момента, а след това и на вида на кожата ви в огледалото!

Jenite тестват: FOREO Luna 3 - впечатления

Ще оставим и малко полезна информация, която открихме за тях, за да добиете още по-пълна представа за продуктите.

Технически спецификации:

  • изработена от ултра мек хипоалергенен силикон
  • по-добра батерия – с едно зареждане може да се ползва 650 пъти
  • избор от няколко укрепващи и масажни процедури
  • T-Sonic пулсация – до 8000 пулса в минута
  • 16 степени на интензитет на масажа и почистването
  • 100% водоустойчива – може да се използва под душа и във ваната
  • универсален бутон за лесна употреба
  • лесно почистване със сапун и топла вода

Начин на употреба:

Нанесете малко измиващ гел върху навлажнената, почистена кожа. Включете ултразвуковата четка FOREO Luna™ 3, приближете я до кожата и с кръгови движения нежно започнете да масажирате бузите, челото и носа в посока нагоре. След 1-2 минути изключете четката. Изплакнете лицето и подсушете с мека кърпа.

Тепърва ни предстоят още много плажни дни, след които ще продължим да тестваме продуктите на FOREO и ще ви държим в течение как са се представили UFO mini 2, дневната и нощна маска, които са специално предназначени за нея, както и още отзиви за DIY основата за маски и дали FOREO Luna 3 ще се превърне в наш постоянен любимец и неизменна част от вечерната ни рутина.

А ако все още не сте видели видеото ни, в което разопаковаме ПР пратка на FOREO, гледайте:

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay