Бижутата - актьори в различни роли

С брошки... на краката?

Многофункционалните предмети са любими на всички – било то мобилен телефон с функция на фенерче или пък ключодържател и отверка, събрани в едно. Понеже обичаме да говорим за красиви бижута, а думата въображение ни е много любима, решихме да ги съчетаем. В резултат получихме мултифункционални бижута, които нямаше как да не споделим на вас.

 

Обиците могат да бъдат и... брошки, които придават завършен вид на тоалета. Това е и решение на проблема "изгубена обица", когато се чудим и маем как да носим останалата "самотница".

 

Друга идея за любимите обици е превъплъщението им във висулки. Нужни са само подходяща връв и нещо, с което да ги закрепите, или по-точно малкото телче, на което се крепят обиците. То може лесно да се деформира и оформи като кръг, който да държи висулката на място.

 

С функция 2 в 1 са и брошките. Освен в украса, те се превръщат и в копчета. Ако имате скъсана жилетка ви съветваме да проявите повече въображение, пускайки брошката на баба в действие.


Внесете и промяна при вида на обувките. В декоративните магазини се продават изкуствени цветя, които идеално могат да допълнят пролетния ви чифт. Прикрепят се с безопасни игли, а трикът е идеален за дами, които обичат да се открояват с оригиналност

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay